facebookpixel
Selecteer een pagina

GMI group blijft inzetten op groei,  in mensen … én in competenties. Het afgelopen werkjaar mochten wij opnieuw 17 nieuwe collega’s verwelkomen en dat brengt ons team op een totaal van 95 medewerkers die elke dag voor u klaar staan.

Ook in het komende business jaar blijven we volop investeren in nieuw bloed. We mikken zoals steeds op een gezonde mix tussen jong dynamisch geweld en rustige wijsheid & ervaring. Dat heeft ons al ver gebracht en blijft onze people strategie voor de toekomst.

Uiteraard staan ook competentieopbouw en -versterking centraal. Onze technologieën evolueren nu eenmaal snel. We doen er dan ook alles aan zodat onze de medewerkers permanent de vinger aan de pols houden en hun kennis verrijken. Dit, samen met het creëren van een positief en flexibel werkklimaat, maakt  dat het fijn werken is bij GMI group.

En zo proberen we elke dag voor onze mensen het verschil te maken in de war on talent binnen het IT-landschap. Want, net zoals corona, is die strijd nog volop aan de gang. Bedankt dus dat we op uw vertrouwen mogen rekenen, nu en in de toekomst !

GMI group | #daarwilikwerken